Deze loopclub is een tak van de Gezinsbond Bavikhove .

 

Deze werd opgericht om families uit de buurt samen te brengen en hen te stimuleren om regelmatig te gaan lopen. De club organiseert wekelijkse looptrainingen en evenementen, zoals wedstrijden en fun runs, waar zowel volwassenen als kinderen aan kunnen deelnemen.

 

De focus van de loopclub ligt op het creëren van een gezellige en ondersteunende omgeving waarin zowel beginnende als ervaren lopers zich kunnen ontwikkelen en hun doelen kunnen bereiken. Er worden diverse loopgroepen opgezet, zodat iedereen op zijn eigen niveau kan trainen.

Daarnaast organiseert de club ook workshops en lezingen over voeding, blessurepreventie en andere onderwerpen die relevant zijn voor lopers. Op deze manier wil de club haar leden informeren en ondersteunen in hun loopavontuur.

 

Naast het sportieve aspect, hecht Gezinsbond Bavikhove ook veel belang aan het sociale aspect. Er worden regelmatig sociale activiteiten georganiseerd, zoals uitstapjes, barbecues en feestjes, om de banden tussen de leden te versterken.

 

Al met al is de loopclub een geweldige manier om actief te zijn, nieuwe mensen te ontmoeten en plezier te hebben. Gezinnen die lid worden van de loopclub kunnen samen genieten van sportieve en gezellige momenten en tegelijkertijd hun gezondheid en conditie verbeteren.

 

Meer informatie vind je op de website van Gezinsbond Bavikhove.